Vyöhyketerapiaa

Villa Kokkokalliolla sijaitsee myös Tarjan Hoitohuone Lumikello

Täällä jos missä on Feng Shuit kohdillaan. Tunnelma on rauhallinen ja rauhoittava. Ota hetki aikaa itselle tai osta lahjakortti läheisellesi.

Lisää Hoitohuone Lumikellon palveluista voit lukea sen omilta nettisivuilta tai facebook sivuilta. Nettisivuilta löydät myös ajanvarauksen ja hintatiedot

www.hoitohuonelumikello.fi

facebook.com/hoitohuonelumikello

Alla olevien tekstien otsikkoja klikkaamalla pääset lukemaan lisää
 


Olen Tarja Lönnström diplomitunnevyöhyketerapeutti® (TVT). Opiskelin tutkintoni Kairon instituutissa Helsingissä. Koulutukseni piti sisällään sekä tunnevyöhyketerapian opinnot että koululääketieteen perusteet, myös ravintoterapia ja ensiapukoulutus ovat pakollisia tutkinnon osia. Opinnot täyttävät Luontaislääketieteen Keskusliitto LKL ry:n...

Varaa aika 30 min tutustumishoitoon jolloin pääset kokeilemaan miltä vyöhyketerapia tuntuu. Voidaan käsitellä joko pään tai jalkojen alue. Tämä on helppo tapa tutustua vyöhyketerapiaan.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on mainio apu vauvan koliikkivaivoihin tai erilaisiin kehon jännitystiloihin ja itkuisuuteen. Myös toistuvia tulehduskierteitä kuten korvatulehduksia ja nuhakuumeita voidaan helpottaa. Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on vauvalle miellyttävää, rentouttavaa ja tehokasta.

Vyöhyketerapia rentouttaa ja vahvistaa immuniteettia, joten siitä voi tulla nauttimaan, vaikka erityisiä vaivoja ei olisikaan. Koko kehon vyöhykeratahieronta on erittäin miellyttävä hoito sellaisenaan ja laukaisee hyvin stressiä sekä jännitystä.